Lovelycimutz's Blog

Tugas 2 Bahasa Inggris Bisnis 2

Posted on: Maret 27, 2012

1. Nobody know (A) when the process (B)  of glass-making was (C)  invented (D) .

Answer : wrong (A)

Because the subject is singular.

The Correct Answer : Nobody knows when the process of glass making was invented.

2. The languanges of the world presents (A) a vast array (B) of structural similarities (C)  and differences (D).

Answer : wrong (A)

Because the subject is plural ‘the languanges’

The Correct Answer : The languanges of the world present a vast array of structural similarities and differences.

3. The rise of multinationals have (A) resulted (B) in a great deal of legal deal of legal ambiguity because multinationals can (C) operate (D) in so many jurisdictions.

Answer : wrong (A)

Because the subject is ‘the rise’, which is singural subject.

The Correct Answer : The rise of multinationals has resulted in a great deal of legal deal of legal ambiguity because multinationals can operate in so many jurisdictions.

4. All of the east-west interstate highways in the United States has (A) even numbers (B), while north-south interstate highways are (C)  odd-numbered (D).

Answer : wrong (A)

Because the subject is ‘the east-west interstate highways’, which is plural subject.

The Correct Answer : All of the east-west interstate highways in the United States have even numbers, while north-south interstate highways are odd-numbered.

5. When (A) a massive star in large Magellanic Cloud exploded (B) in 1987, a wave of neutrinos were (C) detected (D) on earth.

 Answer : wrong (C)

Because the sentence ‘a wave’ has a singural subject .

The Correct Answer : When a massive star in large Magellanic Cloud exploded in 1987, a wave of neutrinos was detected on earth.

6. Every open spacein the targeted (A) area that has (B) grass and a few bushes are (C)   occupied (D) by the white-crowned sparrow.

Answer : wrong (C)

Because the subject is ‘a few bushes’, which has singular meaning.

The Correct Answer : Every open spacein the targeted area that has grass and a few bushes is occupied by the white-crowned sparrow.

7. Krakatau is remembered (A) as the vulcano that put (B) so much ash into the air that sunsets around theworld was affected (C) for two years afterward (D).

Answer : wrong (C)

Because ‘was affected’ is deserve for “that sunsets” as the subject, which has plural meaning.

The Correct Answer : Krakatau is remembered as the vulcano that put (B) so much ash into the air that sunsets around theworld were affected for two years afterward.

8. The term “Yankee” was (A) originally a nickname for people from New England, but now anyone from United Stated are (B) referred (C) to as (D) a Yankee.

Answer : wrong (B)

Because “Anyone from United State” is a subject which has singular meaning.

The Correct Answer :  The term “Yankee” was originally a nickname for people from New England, but now anyone from United Stated is referred to as a Yankee.

9. A network of small arteries, mostly sandwiched (A) between the skin and the underlying (B) supply (C) ­blood (D) to the face and scalp.

Answer : wrong (C)

Because a network is singular so supply become supplies.

The Correct Answer : A network of small arteries, mostly sandwiched between the skin and the underlying supplies ­blood to the face and scalp.

10. Mesquite is (A)  small (B) tree in the southwest who (C) can withstand (D) the severest drought.

Answer : wrong (C)

Because the subject not people is noun.

The Correct Answer : Mesquite is a small tree in the southwest which can withstand the severest drought.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

RSS Berita Gunadarma

  • Sebuah galat telah terjadi; umpan tersebut kemungkinan sedang anjlok. Coba lagi nanti.
%d blogger menyukai ini: